Kaukolämmön asiakaspalvelu

Posti- ja logistiikka-alan lakko alkaa maanantaina 11.11.2019 ja aiheuttaa häiriöitä postinjakeluun. Ropo Capital hoitaa Advenin kaukolämpölaskujen hallinnan laskujen lähetyksen ja maksamisen osalta. Ja he ovat tiedottaneet seuraavaa:

” Tavoitteenamme on, että asiakkaille koituisi lakosta mahdollisimman vähän harmia ja voimme edistää toimeksiantoja lähes normaalisti. Lakko vaikuttaa kuitenkin laajasti ja valmistautumisestamme huolimatta viiveitä voi esiintyä. Lakon aikana käytämme soveltuvin osin vaihtoehtoista jakeluyhtiötä ja hyödynnämme sähköisiä ratkaisuja varmistamaan, että kirjepostina lähetetty informaatio saavuttaa vastaanottajan riittävässä aikataulussa jakeluviiveistä riippumatta.”

Hyvä asiakkaamme,

järjestelmässämme on viive uusien e-laskutuspyyntöjen käsittelyssä. Viive johtuu uuden laskutusjärjestelmän käyttöönotosta. Mikäli olette tehneet pyynnön e-laskutukseen siirtymisestä, pyyntö on voimassa ja se käsitellään mahdollisimman pian. Siihen asti lähetämme paperilaskun.

Pahoittelemme viivästystä!

Tyvärr finns det en försening i vårt system för att behandla nya E-fakturor. Om du har aktiverat E-fakturor/bett att aktivera dem, kommer vi att behandla begäran så snart som möjligt. Förseningen beror på införandet av ett nytt faktureringssystem.

Vi ber om ursäkt för förseningen!

 

Kaukolämmön asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse osoitteesta kaukolampo@adven.com tai puhelimitse numerosta: p. 010 3445 444 (ma-pe 8-16).

Asiakaspalvelumme auttaa sinua:

• yhteystietojen ja laskutusosoitteen muutoksissa,
• kaukolämpösopimuksen siirrossa uudelle omistajalle
• uuden kaukolämpöliittymän tarjoamisessa 
• kaukolämpöverkkojen sijaintitiedoissa

Kaukolämmön päivystys:

Normaalin työajan jälkeen kiireellisissä asioissa klo 16.00 - 8.00 yhteydenotot kaukolämmön päivystysnumeroon 09-455 0881 (tekninen päivystys).

Laskutus:

Ropo Capital hoitaa Advenin kaukolämpölaskujen hallinnan laskujen lähetyksen ja maksamisen osalta. Laskujen maksamista koskevissa asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Ropo Capitaliin: adven@ropocapital.fi tai 09 2315 0444 (ma-pe 8-16).

Mikäli haluatte vastaanottaa kaukolämpölaskunne verkkolaskuna, pyydämme ilmoittamaan
verkkolaskutusosoitteenne sähköpostitse kaukolampo@adven.com.

Voitte ilmoittaa laskutusosoitteen muutoksesta alla olevalla lomakkeella. Kaukolämpölaskun saatte e-laskuna tekemällä e-laskutussopimuksen oman pankkinne kautta (yksityisasiakkaat).

Laskutustietojen muutos

 

Kaukolämpöliittymän siirto:

Kaukolämpöliittymä ei siirry automaattisesti kiinteistön luovutuksen yhteydessä, vaan siitä tehdään erillinen siirtosopimus Advenille. Siirtosopimuksen allekirjoittavat sekä liittymän nykyinen että tuleva omistaja. Voitte ilmoittaa kaukolämpöliittymän siirrosta alla olevalla lomakkeella lähettämällä sen sähköpostilla kaukolampo@adven.com tai postissa osoitteeseen:

Adven Oy/Kaukolämpö

Tunnus 5019113

00003 VASTAUSLÄHETYS (postimaksu maksettu)

Sopimuksen siirto 

 

Lämmönkulutustiedot:

Asiakkaidemme lämmönkulutustiedot ovat saatavissa Extranet-palvelustamme. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla ja käyttöpaikkanumerolla (löydät nämä kaukolämpölaskulta).

 

Valtakirjat:

Valtakirjalla voit valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan kaukolämpösopimukseesi liittyviä asioita puolestasi.

Kuolinpesän asioista päättävät pesän osakkaat yhdessä. Kuolinpesä voi antaa yhdelle osakkaalle valtakirjan kaukolämpösopimukseen liittyvien asioiden hoitamiseksi. Valtakirjan lisäksi tarvitaan kopio perukirjasta. Mikäli perunkirjoitusta ei ole vielä tehty, riittää valtakirja muilta kuolinpesän osakkailta.

Valtakirjan voit toimittaa skannattuna sähköpostilla osoitteeseen kaukolampo@adven.com tai postitse osoitteeseen:

Adven Oy/Kaukolämpö

Tunnus 5019113

00003 VASTAUSLÄHETYS (postimaksu maksettu)

Valtakirja

 

Valtakirja kuolinpesälle

Kuluttajansuojalain 2 luvun 8 b §:n mukainen ilmoitus kaukolämmön kuluttaja-asiakkaille

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).